Pool

Over ons


Na vele leuke vakanties in Frankrijk, kochten we ons huis in 2007, oorspronkelijk als vakantiehuis. Toen we het huis voor het eerst zagen, waren we op slag verliefd op de enigszins vervallen boerderij en enorme stenen schuren. We houden van het gebied omdat het zo rustig en mooi is.

Hier op het platteland kunnen we genieten van de verandering van seizoenen en de verschillen tussen elke periode waarderen. We genieten van de koude en de heldere dagen in het begin van het jaar. We kijken uit naar de eerste bloemen in de lente, gevolgd door een overdaad aan groen en alle nieuwe leven. In de zomer staan de velden in vuur en vlam door de zonnebloemen, en dit onder een stralend blauwe hemel. In de herfst zijn er de mooie warme kleuren en zijn de struiken en de bomen gevuld met bessen, walnoten en kastanjes. In de winter kunnen we genieten van een verkwikkende wandeling of fietstocht en daarna lekker ontspannen voor de open haard met een glas wijn.

Toen onze kinderen uit huis gingen, hebben we besloten te verhuizen en permament in Frankrijk te gaan wonen wat een grote verandering en levensstijl met zich meebracht. We hebben onze banen in Engeland als IT Service Manager en leraar achter ons gelaten. Als eerste hebben we één van de schuren verbouwd tot gite. We weten hoe belangrijk vakantie is en dus hebben we geprobeerd om er een comfortabel huis van te maken met veel ruimte om te ontspannen en heerlijk tot rust te komen.

Wij wonen op het terrein in het oorspronkelijke boerenhuis, dus we zijn altijd in de buurt indien men ons nodig heeft, maar ver genoeg weg om uw privacy niet te beïnvloeden. Wij staan altijd voor u klaar als U vragen heeft zoals welke bakker het beste brood/croissants heft en waar te gaan voor een geweldige lunch; ook kunnen wij U onze aanbevelingen geven voor een leuke dag.

We hopen dat U zult kiezen voor een vakantie in Artige en kijken ernaar uit om U te verwelkomen in onze gîte.


À bientôt,

Sue & Adrian