Walk

Sport & RecreatieWandelen


Het gebied is ideaal om te wandelen, met bewegwijzering van de verschillende wandelroutes. Er zijn verschillende wandelroutes waaruit men kan kiezen - over velden (vaak gevuld met zonnebloemen), door de schaduwrijke bossen of langs de rivieren.

Daarnaast kan men ook op ontdekkingsreis gaan door de lokale steden, tijdens deze wandelingen kan men kennis maken met de historie en bezienswaardigheden ontdekken.
Wielersport


De rustige landweggetjes zijn ideaal voor de fietsers. En voor wie over de onverharde paden wil rijden, is er een uitgebreid netwerk van bewegwijzerde routes.

Indien gewesnt, kan men fietsen huren bij Bike Hire. De fiets wordt gebracht en weer opgehaald wanneer ze niet meer nodig zijn.Kanoën


Een mooie manier om het platteland, de kastelen en het wild te zien, is vanuit een kano, genietend van de rust tijdens een tocht op één van de nabijgelegen rivieren.

Er zijn wandelkaarten beschikbaar die u meenemen langs de rivier de Gartempe vanuit St Savin of naar het verleden van het mooie dorp Angles-sur-l'Anglin.

Val de Gartempe kano is het dichtsbijzinde kanoverhuur punt.Visvangst


De nabijgelegen rivieren zijn ook geweldige plekken om te vissen. Een dagkaart is gemakkelijk te verkrijgen, deze kan worden gekocht bij het VVV-kantoor in St Savin.Golf


Er zijn 3 golfbanen in de omgeving: